Over ons

De specialist op het gebied van meubels op maat

Meubelmaat, Uw maat in meubels

Meubelmaat is een ambachtelijke meubelmakerij die gevestigd is in Blokker. Het bedrijf is tien jaar geleden opgericht door Hans Kieftenburg die het vak zelf al meer dan 20 jaar beoefent. Dat begon toen hij van zijn hobby zijn werk maakte: werken met hout.

Inmiddels is het bedrijf door veel uitdagende en uiteenlopende opdrachten uitgegroeid tot een veelzijdige meubelmakerij- en spuiterij. Meubelmaat staat voor zijn producten en een persoonlijke aanpak. U wordt snel, eerlijk en realistisch geholpen.

Verder vindt u op deze site een assortiment dat bestaat uit een aantal standaardmeubelen zoals: computermeubelen, audio- en tv-meubelen, boekenkasten, wijnkansten, dressoirs, roltopbureaus en tafels. Alle uit te voeren in verschillende houtsoorten én kleuren.

Alle meubels zijn volledig aan te passen aan de wens van de klant. Daarnaast kunt u via Meubelmaat ook heel gemakkelijk uw eigen ontworpen meubels laten maken. Op deze site kunt u een tekenprogramma downloaden waarmee u exact kunt ontwerpen wat u voor ogen heeft.

Maar het kan ook zijn dat u geen nieuw meubel wilt, maar juist uw oude meubels nieuw leven wilt inblazen. Dat kan! Bij Meubelmaat worden uw oude meubels in de door u gewenste kleur gespoten. Zo geeft u een compleet nieuwe look aan uw meubels en interieur zonder daar nieuwe meubels voor te kopen.

Meubels op maat

Klik hieronder op een foto voor een groter formaat

Top

© 2024 Meubelmaat.com | website door: Cees & Co